Glemt passord? Klikk her

Vesentlig mindre ressursbruk ved innhenting, sammenstilling og distribusjon av informasjon. Betyr at man kan bruke mer tid på å oppnå ønsket effekt, og dermed størst mulig avkastning på markedsmidlene.
Unngå investering i teknisk personell og dyr infrastruktur. Nå kan du være oppe i løpet av timer med en markedsportal der alle bedriftens digitale eiendeler (annonser, produktblader, tilbuds- og kontraktsdokumenter, visittkort og alle andre tenkelige dokumenter) er samlet. Lett tilgjengelig for alle ansatte.
Viktig og riktig informasjon er essensielt. Hvis informasjonen ikke er oppdatert, er den ikke riktig og dermed reduseres viktigheten.
Trykket informasjon er "ferskvare" og må hele tiden holdes oppdatert. Trykket informasjon som ikke holdes oppdatert og derfor inneholder feil er i verste fall verdiløs for bedriften.
Sikre at all markedskommunikasjon er helhetlig og i tråd med bedriftsprofilen. Brukerne får tilgang til maler som inneholder kun variable felter. Alt av endringer styres innenfor spesifikke rammer, definert i henhold til selskapets profilhåndbok.